ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

 
 ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»
 
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Νεάπολης Χαλκίδας, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Δικαιώματα του παιδιού, σας προσκαλεί στην ημερίδα στίβου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας με ώρα έναρξης 10:00’ ώρα προσέλευσης 9:15’.
Στην ημερίδα μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας 6 έως 13 ετών. Τα αγωνίσματα στα οποία θα μπορούν να λάβουν μέρος είναι: Κατηγορία Α’-Β’ Δημοτικού: 50μ Α-Κ.  Γ’-Δ’ Δημοτικού: 50μ Α-Κ και Μήκος Α-Κ. Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού: 60μ Α-Κ, Μήκος Α-Κ και Μπαλάκι Α-Κ. Α’-Β’ Γυμνασίου: 60μ Α-Κ, 600μ Α-Κ, Μήκος Α-Κ και Μπαλάκι Α-Κ.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση τροφίμων για τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τις ανάγκες του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας στο Μύτικα, καθώς και σε παιδιά των οποίων οι οικογένειες στηρίζονται από τον οργανισμό σε σταθερή βάση. Η παραλαβή των τροφίμων θα γίνεται κατά την διάρκεια των αγώνων. Επισυνάπτεται ενδεικτική λίστα.  
 

 
  «… αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε»
Από το ημερολόγιο του Ανδρέα, 9 Νοεμβρίου 1995
 
       
 
Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσετε και να επιστρέψετε το παρακάτω δελτίο συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ενημέρωση για τους αγώνες θα γίνει αποκλειστικά και μόνο από τους κάτωθι: Καθηγητές ΦΑ: Δήμητρα Φραντζή, Ιωάννης Καραφυλλίδης, Δημήτρης Τριανταφύλλου, Όλγα Τριανταφύλλου, Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, Ελένη Καραμπέτσου. Η Διοίκηση: Πρόεδρος: Μαρουδιά Πάφρα-Λουκουκίδη, Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Τσιτσικάος, Γεν.Γραμματέας: Δήμητρα Ταξιάρχη.
 
 
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ο Κάτωθι υπογεγραμμένος ……………………………………………….γονέας τ…… μαθητ……………………………………………. της ………. Τάξης του ………στο αγώνισμα……………, επιτρέπω να λάβει μέρος στην ενισχυτική ημερίδα στίβου που διοργανώνει ο Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδας.
Υπογραφή γονέα κηδεμόνα
 

 

 

©2018 Γυμναστικός Σύλλογος Νεάπολης. All Rights Reserved. Designed By kovix.gr

Αναζήτηση