Ο Γ.Σ. Νεάπολης συμμετέχει στο πρόγραμμα «Γέφυρα» για τη στήριξη μαθητών

Ο Γ.Σ. Νεάπολης συμμετέχει στο πρόγραμμα «Γέφυρα»

Την ισότιμη κάλυψη αναγκών για μαθητές που οι οικογένειές τους πλήττονται από την οικονομική κρίση έχουν στόχο τρεις δράσεις της Δομής «Γέφυρα», με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

  • «Παροχή έκτακτου οικονομικού βοηθήματος για τα παιδιά της Α’ τάξης Δημοτικών Σχολείων, Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έτους 2018-2019», με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Αναφέρεται σε έκτακτη οικονομική ενίσχυση, με κουπόνι αγορών (voucher), αξίας 60 €, για την αγορά σχολικών ειδών για μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α΄ Τάξη Δημοτικών Σχολείων, οικογενειών που διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας εντός των ορίων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

 

  • «Οικονομική ενίσχυση για μαθητές Δημοτικού – μέλη οικογενειών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για κάλυψη μέρους των ετήσιων διδάκτρων φροντιστηρίων για εκμάθηση αγγλικής γλώσσας σχολικού έτους 2018-2019» , με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Αναφέρεται σε έκτακτη οικονομική ενίσχυση, με κουπόνι αγορών (voucher), αξίας 180 €, για την κάλυψη μέρους των ετήσιων διδάκτρων φροντιστηριακής εκπαίδευσης στην αγγλική γλώσσα (επιπέδου A΄Junior) για μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, σε οικογένειες που διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας εντός των ορίων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

 

  • «Οικονομική ενίσχυση για παιδιά και εφήβους για κάλυψη μέρους ή όλου του ποσού της ετήσιας συνδρομής για εξωσχολικές δραστηριότητες άθλησης, δημιουργικής και ψυχαγωγικής απασχόλησης, σχολικού έτους 2018-2019», με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

 Αναφέρεται σε έκτακτη οικονομική ενίσχυση, με κουπόνι αγορών (voucher), αξίας 200 €, για την κάλυψη μέρους ή όλου του ποσού της ετήσιας συνδρομής για εξωσχολικές δραστηριότητες άθλησης, δημιουργικής και ψυχαγωγικής απασχόλησης.

  1. για παιδιά και εφήβους που στερούνται οικογενειακού περιβάλλοντος και διαβιούν σε ιδρύματα 
  2. για μαθητές Γυμνασίου – μέλη οικογενειών, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

 

Για περισσότερες πληροφορίες http://www.gefyra.com.gr/

 

©2018 Γυμναστικός Σύλλογος Νεάπολης. All Rights Reserved. Designed By kovix.gr

Αναζήτηση