Βράβευση Βραϊμάκη Χαράλαμπου απο το "Σπίτι του αθλητή"

Βράβευση Βραϊμάκη Χαράλαμπου
Tην τρίτη ημερίδα με θέμα «Έχω και εγώ ευθύνη: Πώς υποστηρίζω το παιδί μου στον Αθλητισμό» πραγματοποίησε την Κυριακή 5 Μαΐου το "Σπίτι του αθλητή" με Πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Βουρδάνο. Πραγματοποιήθηκε στο Περιφερειακό Μέγαρο Χαλκίδας και υπήρξαν πολλοί εκπρόσωποι του αθλητισμού και του πολιτικού χώρου.
Εισηγήτρια ήταν η Φρόσω Πατσού Αθλητική ψυχολόγος και ομιλητές ο Συντονιστής Πέτρος Κουσουλός Δημοσιογράφος, ο Νίκος Συρανίδης Χρυσός Ολυμπιονίκης στις Καταδύσεις, η Στέλλα Τσικούνα 5η Ολυμπιονίκης στη Δισκοβολία, ο Δημήτρης Αμπατζής 4ος Παραολυμπιονίκης τυφλών στο Ποδόσφαιρο, ο Χρήστος Βολικάκης Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Ποδηλασία.
 
Ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο μας ήταν η βράβευση του Επίτιμου Προέδρου και συνιδρυτή του Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδας Βραϊμάκη Χαράλαμπο, για την συνεισφορά του στον στίβο και για την διοργάνωση των αγώνων στίβου "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΡΑΙΜΑΚΗΣ" όπου έχει έχει γίνει πλέον θεσμός με Πανελλήνια εμβέλεια. ‌Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη της Διοίκησης, προπονητές, γονείς αθλητών του συλλόγου και πλήθος αθλητών.
 
 
hmerida to spiti tou athliti 2019 (5)
hmerida to spiti tou athliti 2019 (3)
hmerida to spiti tou athliti 2019 (6)
hmerida to spiti tou athliti
-DSC
hmerida to spiti tou athliti 2019 (2)
hmerida to spiti tou athliti 2019 (1)
hmerida to spiti tou athliti 2019 (4)
 

 

 
 

©2020 Γυμναστικός Σύλλογος Νεάπολης. All Rights Reserved. Designed By kovix.gr

Αναζήτηση