Αναπτυξιακό πρόγραμμα επιλεγμένων αθλητών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν.Στερεάς και Ευβοίας, για τον τομέα μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων

Την Πέμπτη 6 Απριλίου έγινε στη Λαμία η έναρξη της υλοποίησης του αναπτυξιακού προγράμματος των επιλεγμένων αθλητών και αθλητριών ΣΕΓΑΣ της Ανατολικής Στερεάς και Ευβοίας, για τον τομέα μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.

Η δράση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των αθλητών, αθλητριών και των προπονητών τους από τον συντονιστή του τομέα Δημήτρη Θεοδωρίδη, τον ομοσπονδιακό προπονητή Σάββα Κουμπούρα και τους Πρωταθλητές Μάριο Αναγνώστου και Ισμήνη Παναγιωτοπούλου, με τους οποίους τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να τρέξουν μαζί τους. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε, από τον Τεχνικό σύμβουλο Ντίνο Μπουλούκο, καταγραφή σωματομετρικών χαρακτηριστικών των συμμετεχόντων αθλητών και αθλητριών και τεστ αξιολόγησης πεδίου (παλίνδρομο τρέξιμο). Στα παιδιά μοιράστηκε και αναμνηστικό μπλουζάκι του προγράμματος. Οι συγκεκριμένες δράσεις αφορούν στην έναρξη της εφαρμογής ενός πιλοτικού προγράμματος της ομοσπονδίας που αποσκοπεί στην παρακολούθηση αθλητών και αθλητριών από όλη τη χώρα. Από την ομάδα μας συμμετείχαν η Αντωνία Τσάπαλη, ο Αναστάσιος Τσεκούρας και ο Δημήτρης Μπακόλας.

 

 

©2024 Γυμναστικός Σύλλογος Νεάπολης. All Rights Reserved. Designed By kovix.gr

Αναζήτηση